lasarga ajualcoipresuparticipa

El Govern no entrarà “al joc electoralista de Guanyar sobre el tracte als animals en les festes”

• "Guanyar vol crear una polèmica poques setmanes abans de les eleccions en un tema que no està entre les preocupacions socials actuals". • "En Alcoi els animals són part fonamental de les seues principals festivitats, tant del Nadal com de les Festes, símbols únics, als que es respecta, es protegeix i es venera"

El prec es va desestimar perquè el que se sol·licitava ja estava realitzant-se i es va informar que l’Associació de Sant Jordi ha treballat un document en aquest sentit però que, aquest encara no es podia fer públic, ja que havia de ser presentat abans a les filaes“. Així respon el Govern d’Alcoi a Guanyar Alcoi davant les seues insistències respecte a la creació d’un protocol de benestar animal per a les festivitats.

Guanyar ha tornat a preguntar a la Comissió Informativa de Serveis Socio-Sanitaris, exigint el document i també demanant les autoritzacions per la participació d’animals en les festes i en Nadal, per la qual cosa, des del Govern es mostren “sorpresos” i consideren “que Guanyar vol crear una polèmica poques setmanes abans de les eleccions en un tema que no està entre les preocupacions socials actuals“.

La regidora de Salut Pública, Aroa Mira, comenta al respecte: “no crec que ara ma-teix el tracte dels animals en les festes siga una preocupació social. I no entenem molt bé l’objectiu de crear una nova polèmica en un tema socialment acceptat, que s’ha estat treballant i que, fins i tot, som exemple per altres ciutats. En Alcoi els animals són part fonamental de les seues principals festivitats, tant del Nadal com de les Festes, símbols únics, als que es respecta, es protegeix i es venera. Moltes persones ens han fet arribar el seu estupor davant de l’interés de convertir açò en notícia per part de Guanyar i, fins i tot, persones properes a la plataforma ens han dit que l’objectiu últim és prohibir totalment els animals en les festes. Esperem que no siga això, i només es tracte de rèdit electoral però, de totes maneres, no entrarem al joc electoralista de Guanyar sobre el tracte als animals en les festes”.

El Govern explica que oferirà tota la informació de nou a la Comissió Informativa i que no pensa “entrar al joc de Guanyar, ja que és un tema sensible del que es veuen moltes barbaritats als mitjans de comunicació i que, com és lògic, preocupa a la majora de la gent que estima als animals“. 

Amb això, Aroa Mira conclou dient que “estaria bé que algú tinguera un poc de criteri, retiraren unes peguntes que ja estan contestades i es dedicaren a treballar temes que preocupen als ciutadans“.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *