foradia subscriutegrat

Alcoi celebrarà el Dia del Llibre el Dia de Sant Jordi

• Serà una celebració excepcional i especial, ja que aquest dia Alcoi normalment viu les festes de Moros i Cristians • El cartell fusiona el concepte de llibre amb el del Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi

El dia 23 d’abril Alcoi celebrarà el Dia del Llibre. Serà una celebració excepcional i especial, ja que aquest dia Alcoi normalment viu les festes de Moros i Cristians. La celebració del Dia del Llibre vindrà acompanyada de diferents actes i activitats que es desenvoluparan durant tota la setmana.

Així ho han explicat el regidor de Cultura, Raül Llopis, i el director de la Xarxa de Biblioteques d’Alcoi, Josep Lluís Santonja, que han intervingut en roda de premsa junt amb Lucia Sirvent, estudiant de l’EASDAlcoi autora del cartell de la celebració. 

El cartell fusiona el concepte de llibre amb el del Centre Cultural Mario Silvestre d’Alcoi, on s’ubica la principal biblioteca pública del municipi. Un dels objectius de la seua autora era eixe: fer un petit homenatge a aquest edifici i la seua càrrega simbòlica.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *