foradia subscriutegrat

Els pensionistes reivindiquen la importància de les pensions en les eleccions

• El col·lectiu considera aquest tema de summa transcendència no a soles per a les generacions actuals, sinó especialment per a les futures • El seu missatge incideix en la necessitat que la gent deposite el seu vot en els partits que hagen demostrat, i demostren, defensar les seues reivindicacions

Pocs dies abans de les eleccions generals, els pensionistes d’Alcoi i les comarques del voltant han tornat a concentrar-se per a reivindicar la importància social d’un sistema de pensions públic.

El col·lectiu considera aquest tema de summa transcendència no a soles per a les generacions actuals, sinó especialment per a les futures. Així, davant els interessos en retallar i privatitzar aquest dret social, parlen de la necessitat de garantir que les pròximes generacions puguen gaudir d’un sistema de pensions públic digne.

Per això, volen que aquest tema tinga l’espai que es mereix dins del debat de la campanya electoral. En aquest sentit, el seu missatge incideix en la necessitat que la gent deposite el seu vot en els partits que hagen demostrat, i demostren, defensar les seues reivindicacions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *