foradia subscriutegrat

Quique Ruíz: “el projecte d’Isabel Bonig ha de convéncer els ciutadans”

• El Govern del Botànic ha defraudat fins i tot a les persones que reclamaven un canvi fa quatre anys • Volem situar-se al costat de la gent per escoltar-los

S’aproximen nous comicis que deixaran pas a un nou panorama polític. Amb una gran quantitat de població que encara no ha decidit el seu vot, són moltes les possibilitats i molts els possibles escenaris que es poden materialitzar. Fins que no arribe el moment no es podran extraure conclusions fermes. Però sí que podem conèixer les interpretacions que fan les diferents forces polítiques. Ens les comenten les nostres candidates i candidats a l’alcaldia d’Alcoi.

– Quin escenari ens poden deixar els resultats de les eleccions generals?

Hi ha dues opcions clares. Per una part, un pacte multipartit amb interessos dispersos i generador d’una gran inestabilitat com la que han deixat els mesos de govern de Pedro Sánchez. D’altra banda, una opció de Govern encapçalada pel Partit Popular que aposte per la dinamització econòmica i la recuperació de la convivència.

– A nivell autonòmic, què podem esperar?

El projecte d’Isabel Bonig ha de convéncer els ciutadans. El Govern del Botànic ha defraudat fins i tot a les persones que reclamaven un canvi fa quatre anys. Ha sigut un Consell que ha prioritzat les polítiques amb marcat caire ideològic sobre les verdaderes preocupacions de la gent. El resultat és evident: els alumnes continuen en barracons i les llistes d’espera han augmentat. Un exemple: a l’hospital d’Alcoi el temps de demora per una ecografia és de 721 dies, segons dades oficials de la Conselleria de Sanitat.

– Les eleccions locals què ens poden portar?

Han de portar un canvi, que és allò que estan reclamant els nostres veïns. Han de suposar un revulsiu per a la ciutat, tal com planteja la nostra candidatura. Proposem iniciatives concretes, consensuades amb els agents locals, per aconseguir una ciutat més pròspera, dinàmica i sostenible. Volem situar-se al costat de la gent per escoltar-los i donar-los solucions als seus problemes. Hem de tornar a creure en Alcoi.

Font: Redacció./


Una resposta de Quique Ruíz: “el projecte d’Isabel Bonig ha de convéncer els ciutadans”

  1. Ximo ha dit:

    Que cara que tenen els del PP. Amb ells només teníem corrupció i desgovern. Ara volen crispar a la societat, i s’inventen conflictes on no n’hi ha. Encara sort que la ciutadania és responsable i els deixarà on estan, en l’oposició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *