foradia cdturisme

En marxa la campanya ‘3.000 raons per a comprar al nostre comerç’

Des de la Cambra de Comerç d'Alcoi i la Diputació d'Alacant han presentat aquesta iniciativa que té com a objectiu donar visibilitat i potenciar el comerç local de la ciutat

La Cambra de Comerç, juntament amb la Diputació d’Alacant, la Federació de Comerç i l’Ajuntament d’Alcoi, han llançat la segona edició de la campanya ‘3.000 raons per a comprar al nostre comerç’, que té com a objectiu donar visibilitat i promocionar els establiments alcoians.

Els clients participaran en un sorteig amb tres premis: un de 2.000 euros, i dos de 500, que podrà utilitzar al comerç de la ciutat. A més a més, els mil primers participants tindran un regal assegurat.

Pel que fa a la campanya, els clients en cada compra aniran obtenint encunys per a participar en el sorteig. Els consumidors podran participar tantes vegades com vulguen, augmentant les seues possibilitats d’aconseguir un premi. Cada bolet, quan tinga tres encunys, s’hauran de dipositar en unes urnes ubicades a la Cambra de Comerç, en el InCub Cámara, i als tres mercats d’Alcoi. La gent podrà participar fins al dia 21 d’octubre.

En aquesta iniciativa, segons han comentat Pablo de Gracia, president de la Cambra, i Carlos Pastor, Diputat de Desenvolupament Econòmic i Sectors Productius, han confirmat que participaran 1.500 comerços de la ciutat, i que el sorteig es durà a terme durant la celebració de ‘La Nit del Comerç’, el dia 25 d’octubre. Els guanyadors seran notificats per telèfon.

De Gracia ha convidat als negocis que encara no s’han adherit a la campanya a fer-ho, i ha animat a la ciutadania a participar, destacant que aquesta és una oportunitat per “donar suport al comerç local i tenir la possibilitat de guanyar quantiosos premis”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *