foradia subscriutegrat

Caixa Ontinyent estrena nova APP que incorpora el reconeixement facial i l’empremta digital

La nova APP disponible per a iOS i Android compta amb una millor seguretat i un suport tecnològic d'avantguarda • Més funcionalitats, amb una major seguretat i una tecnologia més actual que permeten a l'entitat continuar avançant en el seu impuls digital.

Per a millorar el servei als seus clients, Caixa Ontinyent ha llançat la seua nova APP, una aplicació que incorpora noves funcionalitats. Al mateix temps, compta amb una millor seguretat i un suport tecnològic d’avantguarda. 

Entre les novetats més significatives es troba l’accés biomètric, tant a través de reconeixement facial com d’empremta digital, així com noves possibilitats en la gestió de pagaments i de realització de transferències immediates, aquelles que permeten l’enviament de diners d’un compte corrent a una altre en un màxim de 10 segons, a qualsevol hora i qualsevol dia de la setmana. 

La nova APP, disponible per a iOS i Android, permet a més un nou sistema de notificacions amb el client per a millorar la informació a l’instant i, per tant, facilitar la gestió de la seua economia. 

Digitalització

Caixa Ontinyent continua així amb la seua aposta per facilitar i potenciar l’accés de la societat als serveis bancaris digitals. De fet, en els últims mesos s’han posat en marxa diversos projectes: una nova banca electrònica, un nou portal de valors, una renovació dels seus caixers electrònics amb una ampliació de la seua operatòria, a més d’una renovació tecnològica interna que li permeten situar-se en l’avantguarda de la nova realitat digital. 

La nova APP compta amb el suport de l’Oficina Digital i de les oficines tradicionals, que cada vegada més s’orienten a l’assessorament del client.  

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *