lasarga ajualcoitel

L’Amfiteatre Armando Blanquer ‘torna a la vida’

És la vuitena font que es reactiva en Alcoi després de dues dècades en sequera per la legionel·la · El govern municipal va engegar en 2016 la recuperació dels surtidors de la ciutat

L’aigua ja torna a brollar pel surtidor d’Armando Blanquer després de vint anys sense ella. El govern municipal ha seguit amb la seua posada en marxa de les huit fonts de la ciutat amb la intenció de millorar la imatge urbana i tancar una llarga etapa marcada per la legionel·la.

A finals del 2016, l’aigua tornava a les fonts de la ciutat, i tant els dos sortidors de l’emblemàtica Glorieta com la font situada al parc del Sindicat tornaven a brollar 17 anys després. Eren les primeres d’una sèrie d’actuacions que tenien com a objectiu que els sortidors i fonts alcoianes tornaren a fer sentir el soroll de l’aigua als parcs i carrers de la ciutat.

Després de les tres primeres fonts ornamentals, al mateix any, el sortidor del Parterre arrancava de nou. Ja en 2017 arribava una altra de les fonts més emblemàtiques de la ciutat, la de la Rosaleda, i en 2017 seria, el sortidor de la Plaça Espanya el que ja donava la benvinguda al centre alcoià, de nou, amb aigua. Per acabar, en 2019, el parc de Caramanxell, situat al costat de l’EIMA Zona Nord, també recuperava el seu sortidor i hui, la octava font ornamental, situada a esquenes de l’amfiteatre d’Armando Blanquer, també representativa per al barri de la Zona Nord, brollava amb força.

Per al govern és molt significatiu haver acabat aquesta legislatura amb l’obertura del sortidor de l’amfiteatre Armando Blanquer (…) acabant així amb una etapa molt trista on les alcoianes i alcoians no podien gaudir amb normalitat d’aquestes fonts ornamentals.

El regidor d’Obres i Serveis , Jordi Martínez, es mostra satisfet d’aquesta actuació, que dota de nova vida els racons de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *