foradia subscriutegrat

Xavi Castillo tanca la temporada del Teatre del Raval de Gandia

Castillo va estar aquest dimecres per la nit a L'Escenari d'Alcoi

El Teatre Raval de Gandia acull demà divendres l’espectacle de cloenda de temporada Xavi Castillo News! de Pot de Plom. Xavi Castillo ens acostarà les notícies del diari de la manera irreverent que el caracteritza amb el seu humor incombustible i la seua particular lectura de l’actualitat. La improvisació de l’intèrpret alcoià assegura les rialles del públic que podrà assabentar-se d’allò que passa al món de la televisió i la premsa des de la sàtira i l’humor.

L’espectacle tindrà lloc a les 21:00 hores i l’entrada en taquilla costarà 15 euros. Es pot adquirir de manera anticipada per 12, a les oficines del Teatre del Raval (C/Sant Ramon, 8 Gandia), de 9:30 a 14:30. Amb aquest espectacle el Teatre del Raval de Gandia clou la temporada d’enguany i ja en van cinc des que aquest espai es va reobrir a mans de LaCasaCalba després que l’anterior gestora, Pluja Teatre, baixara el teló en 2013.

Altres activitats de fi de temporada

Abans, però, de donar pas al descans estiuenc del Raval, el pròxim divendres 28 de juny està previst un sopar al carrer del teatre amenitzat amb la música en directe que portaran diverses formacions vingudes d’Anglaterra, Holanda i Ghana. Es tracta d’una festa participativa, oberta a tots els públics i, per tant, gratuïta, i en què LaCasaCalba presentarà el cartell del Festival Desllunat 2019, la trobada d’arts en viu sense sostre que enguany complix 15 edicions i que tindrà lloc a la Platja de Tavernes de la Valldigna el 19 i 20 de juliol.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *