foradia ivace

Els alumnes del col·legi Carmelites es despedeixen fins el proper curs al poliesportiu Francisco Laporta

Divendres 21 de juny va tindre lloc la trenta-sisena edició del Festival de Fi de Curs del Col·legi Carmelites, centrat en la invenció com a motor de l'aprenentatge, en el Poliesportiu Francisco Laporta

El col·legi La Presentació-Carmelites Vedruna d’Alcoi ha despedit un nou curs. Divendres passat 21 de juny va tindre lloc la trenta-sisena edició del Festival de Fi de Curs del centre, en el Poliesportiu Francisco Laporta, a les 19.30 hores.

L’acte va suposar l’arribada de la culminació del treball a les aules de tot un curs en els diferents projectes de les etapes i entorn de l’objectiu educatiu anual “Canviar és créixer”. Els alumnes i alumnes del centre ens van sorprendre fent una passejada pel món dels invents que han fet evolucionar a la humanitat, des del foc i la roda fins al coet espacial, passant per la locomotora a vapor, l’avió, la televisió o la penicil·lina.

L’espectacle va manifestar el compromís d’aquest centre amb una educació creativa, lúdica, de contingut i innovadora, deixant evident la cohesió tant del grup de professionals que conformen aquest col·legi, com dels seus alumnes i alumnes, els autèntics protagonistes de l’espectacular esdeveniment.

El col·legi Carmelites vol felicitar els seus artistes i a les seues famílies pel seu treball, per haver-los acompanyat massivament i per l’excel·lent acolliment de l’espectacle. Fins el proper curs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *