foradia subscriutegrat

El Grat aplega amb la calor per refrescar-nos amb actualitat, activitats i reportatges

Estrenem la quinzena amb entreteniment, cultura i activitats de tot caire, desde cinema, música i exposicions fins a les piscines. I amb una exclusiva entrevista amb l' alcalde d'Alcoi Toni Francés

Iniciem l’estació estival amb noves entrevistes, reportatges i actualitat. En aquesta edició hem pogut gaudir de la companyia de l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, qui ha estrenat la nova legislatura, i s’ha mostrat proper a nosaltres. A més a més, aquesta quinzena comptem amb una entrevista a Naiara Davó, diputada i portaveu d’Unides Podem a Les Corts.

D’altra banda hi trobarem articles d’opinió de la mà d’Àlex Agulló i Jaume Brotons, que ens apropen a la corrupció que ostenten els partits de dreta, o Javier Llopis, que esmena les diverses situacions que s’han donat als ajuntaments de la comarca per formar govern.

El periòdic també conté una secció dedicada al canvi climàtic, on Sergio Rodríguez ens enumera els imminents problemes del canvi que estem sofrent, que hauríem de considerar i prendre consciència. També, com en cada edició, incloem la secció de frases fetes típiques d’Alcoi.

A l’apartat de cultura dediquem una àmplia entrevista del grup de música El Diluvi, que va començar com a propi entreteniment i que ha aconseguit ser un grup altament reconegut. A més a més trobareu el cicle d’exposicions d’Art a Alcoi amb artistes com Eduardo Mier o Ivo Vidal.

Rendim homenatge a la gran figura de Carme Miquel, que ens ha deixat recentment i que ha sigut una gran defensora de la nostra cultura. També remarquem el paper de Sanchis Guarner a la cultura valenciana.

A l’edició s’enumeren les diverses activitats que es duran a terme durant l’estiu com ara la Nit Jove a la Fira de Xàtiva, les activitats pels més menuts a la Biblioteca Tirisiti en Alcoi, i parem especial atenció a les piscines d’Alcoi. Per als més cinèfils, comença el Cinema d’estiu al pati de l’IVAM amb una sessió setmanal.

Per altre costat s’inclou informació sobre les huit beques d’art contemporani d’Antoni Miró a la UA o l’oferta acadèmica del campus UPV de Gandia. Tot açò i molt més és allò del qual podreu gaudir en aquesta nova quinzena, plena d’activitats i passatemps.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *