foradia subscriutegrat

Torna a arrancar el bus de la Festa

Enguany, es pot triar entre dues eixides, una a Benimarfull i l’altra a Gaianes, totes elles amb un preu de 4 euros, anada i tornada, per a joves menors de 25 anys, i de 4,40 per als que tinguen més de 25 anys.

Anar a les festes de pobles veïns és una de les possibilitats que tenen els joves alcoians, de nou aquest estiu, gràcies al Bus de la Festa. Un servei que ja porta diversos anys en funcionament i que, durant les vacances estivals, ofereix la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi amb bona acceptació per part dels joves de la ciutat.

Enguany, es pot triar entre dues eixides, una a Benimarfull i l’altra a Gaianes, totes elles amb un preu de 4 euros, anada i tornada, per a joves menors de 25 anys i de 4,40 per als que tinguen més de 25 anys.

Els tickets, com aconseguir-los

La venda va començar el 8 de juliol i, fins al 30 d’agost, serà al Carrer Major número 10, primera planta i, com ve essent habitual, els joves poden adquirir els tiquets per a les dues eixides del Bus en una sola visita. El pagament s’haurà d’efectuar amb targeta bancària. No es podran comprar els tiquets a l’autobús.

Horaris

Els horaris per anar són 22.30, 23.30 i 00.30 i les tornades són a les 4.30, 5.30 i 6.30. I les parades que farà l’autobús, tant a l’anada com a la tornada, seran al C.C. Alçamora, a l’Alameda (enfront de El Teix) i a Joan Gil-Albert (enfront de l’estació d’autobusos). Poden optar a fer ús del «Bus de la festa» aquells joves majors de 16 anys (els nascuts al 2003), i els que no arriben a aquesta edat, requeriran autorització.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *