foradia subscriutegrat

L’Associació San Mauro Mártir, La Filà Almogàvers i ASOAR acompanyaran a Ses Majestats en Alcoi

Tres noves entitats alcoianes ajudaran enguany als Reis Mags en la cavalcada més antiga del món. Una associació cultural, una filà i un club esportiu seran els encarregats de fer que la il·lusió arribe a milers de xiquetes i xiquets aquest any en Alcoi

Els tres Reis Mags tornaran a visitar aquest any la ciutat d’Alcoi en la CXXXV Cavalcada, declarada Bé d’Interés Cultural i Festa d’Interés Turístic Nacional, el dia 5 de gener a boqueta nit. Ses Majestats comptaran amb l’ajuda de tres entitats alcoianes que ajudaran perquè tot funcione perfectament, acompanyant al seguici reial.

Enguany les entitats que acompanyaran i ajudaran als tres reis seran, l’Associació San Mauro Mártir, que complirà els 400 anys de la seua celebració, i 100 de la seua fundació; la Filà Almogàvers i ASOAR, l’Associació d’Àrbitres d’Alcoi, en concret de bàsquet, són els que arbitren els partits de la lliga local i els Jocs Esportius.

Caramels, besades i molta il·lusió seran els elements fonamentals de les comitives reials que gràcies a les entitats alcoianes desfilaran sense problemes pels carrers alcoians plens de ciutadans i turistes.

La regidora de Festes, Carol Ortiz, explica la importància social d’aquest acompanyament: “L’acompanyament dels tres Reis Mags a Alcoi és la més clara representació de la important participació social que el Nadal alcoià té a la nostra societat. Una representació on participen desenes d’entitats alcoianes de l’ampli i ric teixit associatiu que tenim a la ciutat. Més de mil de persones, que s’impliquen, treballen i es deixen la pell, i tots ells són importantíssim perquè la màgia del Nadal Alcoià, únic al món, ens faça somiar i il·lusionar-nos any rere any, fent realitat els somnis infantils!

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *