foradia subscriutegrat

‘Amb el Cor al Genoll (2018)’, l’espectacle de Sol Picó, arriba a l’IVAM CADA Alcoi

Aquest dissabte, a les 20 hores

La ballarina i coreògrafa alcoiana Sol Picó arriba aquest dissabte, 9 de novembre, a l’IVAM CADA Alcoi. Serà a partir de les 20 hores quan desenvoluparà el seu espectacle ‘Amb el Cor al Genoll (2018)’. L’acte serà presentat per ella mateixa.

Sobre el documental

‘Amb el Cor al Genoll (2018)’ és un documental sobre Sol Picó: des de la ballarina a la realitat de darrere de l’escenari, el seu dia a dia en un moment crucial de la seua carrera, després d’haver guanyat el premi Nacional de Dansa.

La força del seu moviment, però també la delicadesa dels canvis rítmics de la seua dansa, formen un llenguatge molt personal que enllaça la dansa contemporània amb elements d’altres mons, creant, d’aquesta manera, una iconografia pròpia i amb el sentit de l’humor sempre present. Les seues sabatilles de puntes roges i l’ús particular que ha fet d’elles, així com la producció d’espectacles arriscats on la música ocupa un paper primordial, són trets distintius del seu treball.

El documental també recorrerà la trajectòria artística de Sol Picó (els seus inicis de performance, al teatre de carrer i, finalment, la seua consolidació artística i la creació de la seua pròpia companyia) i també s’acostarà a la faceta més personal de l’artista (les dificultats de la creació i de créixer com a ballarina, i com encarar la seua carrera després de complir 50 anys).

Coproduït per Televisió de Catalunya i À punt Mèdia. Es va estrenar mundialment a Varsòvia el 12 d’octubre de 2018 en el Warsaw International Film Festival. Participació en el DOK.fest de Munic el 12 de maig de 2019 i projecció a la Sala Berlanga en el cicle Cinema i Dansa organitzat per Fundació SGAE. Opening night en el Danse on Camera Festival de Nova York el 12 de juliol de 2019. Estrena als cinemes: opening del Choreoscope (Festival Internacional de cinema i dansa) el 15 d’octubre de 2019 en la Filmoteca de Catalunya i del 8 al 15 de novembre de 2019 als Cinemes Texas de Barcelona.

Tràiler: https://vimeo.com/290440598

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *