foradia cdturisme

Comencen els camps de Voluntariat ambiental de la Diputació

Arranca el 29 de juliol un voluntariat pels camps de la província d'Alacant, que és gestionat pel Silvoturismo Mediterráneo des de fa uns anys

Els camps de voluntariat ambiental es desenvoluparan aquest any des de finals de juliol, fins a setembre, en els paratges de Xorret del catí (Castalla), El Rentonar (La Torre de les Maçanes) i la Marina Alta (Calp).

Els interessats podran inscriure’s a un torn o a més d’un, l’allotjament i manutenció seràn gratuits, Cal destacar que els voluntaris han de ser majors d’edat, trobareu tota la informació a la pàgina web.

El punt de replegada serà sempre el dia d’inici a les 17.00 en el Palau de la Diputació d’Alacant (avda. De l’Estació núm. 6 d’Alacant), la tornada serà al mateix lloc el dia que finalitze l’activitat.

La rutina diària comença a les 8.00 i a les 9.00 s’ha d’estar en el lloc de vigilància fins a les 14.00. A més a més els voluntaris rebran formació en cartografia, comunicació per ràdio i detenció d’incendis.

Per altre costat les tasques de vigilància s’alternen per torns amb la pràctica d’activitats lúdic-esportives en el medi natural i formació en altres àrees. Donat que es faran excursions a la Font Roja o al Museu del Torró en Xixona entre altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *