foradia subscriutegrat

Espectacle i emoció al pas de la caravana ciclista de la Volta a Espanya pels pobles de les comarques

Milers d'aficionats i turistes han sortit al carrer durant aquesta jornada per a animar als corredors, fer fotos i viure de prop aquest espectacle de les dues rodes pels paratges de muntanya de les nostres comarques • El colombià Nairo Quintana s’ha proclamat guanyador de la 2a etapa de la Volta en el mateix Penyal d'Ifac a Calp

La 74 edició de la Volta Ciclista a Espanya ha passat per la ciutat d’Alcoi. Molts aficionats han gaudit, aquest migdia, dels pas dels més de 170 corredors i l’equip tècnic de la caravana, al voltant de 3.000 persones.

La jornada ha començat entorn de les dotze del migdia a Benidorm, fins l’arribada a Calp. Amb grans dosis d’espectacle i emoció han realitzat l’ascensió de dos ports de la comarca d’El Comtat, el de Confrides de segona categoria i l’Alt de Benilloba de tercera categoria. 

En aquesta edició de la volta, Alcoi ha sigut cor d’etapa, i el pelotó de ciclistes han travessat els carrers de la capital de l’Alcoià: d’Alacant, Beniata, Alçamora, Alameda Camilo Sesto, Avinguda Joan Gil Albert i Carrer València, continuant en direcció a Cocentaina.

La Volta Ciclista a Espanya en una segon etapa de mitja muntanya, des de Benidorm fins l’arribada a Calp, prop dels 200 kilòmetres, ha portat als ciclistes ha demostrar les seues qualitats i resistència per les comarques centrals valencianes: La Nucia, Polop, Callosa d’en Sarrià, El Castell de Guadalest, Benimantell, Benifato, Confrides, Benasau, Benilloba, Alcoi, Cocentaina, Muro d’Alcoi, L’Alqueria d’Asnar, Benimarfull, Planes, Almudaina, Benillup, Milleneta, Gorga, Quatretondeta, Fageca, Famorca, Castell de Castells, Benigembla, Alcalalí, Xaló, Llíber, Parcent, Senija, Benissa, El Poble Nou de Benitatxell i Teulada-Moraira.

El colombià Nairo Quintana s’ha proclamat guanyador de la 2a etapa de la Volta en el mateix Penyal d’Ifac a Calp. Gran atac del colombià en els últims quilòmetres per a sorprendre l’escapada i signar la primera del Movistar Team en aquesta Volta. Nicolas Roche serà el nou líder de la general.

La tercera de les etapes que es desenvoluparà per a les comarques centrals valencianes a l’Alcoià, tindrà també una eixida inèdita. La ciutat joguetera d’Ibi serà el punt de partida d’aquesta etapa de 188 quilòmetres que se celebrarà el dilluns 26 d’agost. Les localitats de Castalla, Agost, Montfort, Asp, Novelda, Monòver, Elda, Petrer, Saix, Villena, la Canyada, Biar, Onil, Tibi, Xixona, Busot, Mutxamel i Sant Joan d’Alacant seran també protagonistes d’aquest traçat que culminarà a Alacant, amb el mar Mediterrani com a espectador d’excepció.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *