foradia pressupostparticipatiualcoi

En marxa el procés per al nou contracte del programa d’activitats en el CCJ

El preu de licitació és de 79.992,78 euros, en un contracte d'un any prorrogable a dos més

La Junta de Govern va aprovar l’expedient de contractació per a adjudicar, per procediment obert i tramitació ordinària, el servei destinat al desenvolupament del programa d’activitats juvenils en el Centre Cervantes Jove (CCJ).

L’objectiu d’aquest contracte de serveis és el disseny i el desenvolupament d’un programa d’activitats i tallers d’animació sociocultural per al sector juvenil en el Centre Cervantes Jove (CCJ). A més, es podran organitzar i realitzar activitats en altres barris, instal·lacions municipals, espais públics, etc.

El contracte, en detall

Les necessitats a satisfer mitjançant el contracte són: la gestió del servei del Centre Cervantes Jove (CCJ); serveis d’informació i animació juvenil, la programació de cursos i activitats a realitzar en el marc d’aquest servei i la Informació i atenció a la joventut en l’Espai Jove.

Per al desenvolupament del servei, es comptarà amb equip tècnic del Departament de Joventut i de l’empresa adjudicatària i haurà de plasmar-se en accions concretes. L’adjudicatària haurà d’elaborar i desenvolupar les següents estratègies:

Estratègia educativa:

 • Es treballarà Desenvolupament personal: dotar d’habilitats per al
  creixement personal per a la presa de decisions autònoma i responsable.
 • Emancipació: dotar de recursos per a una vida autònoma.
 • Participació juvenil: facilitar una implicació activa en la vida social
  i comunitària.

Estratègia informativa i de comunicació:

 • Accions específiques que contemplen la difusió de l’oferta d’activitats i serveis del CCJ per a facilitar i promoure l’accés de les persones usuàries a aquesta, així com la promoció del centre, les seues activitats i serveis.

Estratègia participativa:

 • Accions específiques temporalitzades al llarg de l’any, tant dins com
  fora del CCJ, comptant amb la presència del personal propi del CCJ com a
  animadors d’aquestes accions que cobrisquen l’objectiu de promoció de la
  participació de les persones joves.

Cal assenyalar entre les novetats d’aquest nou contracte el servei d’informació i animació juvenil: L’Espai Jove. En aquest servei s’inclouran els programes que formen part del projecte de l’entitat adjudicatària, a més dels recollits a continuació:

Servei d’informació sobre voluntariat: té com a objectiu posar en contacte demandes i ofertes en matèria de voluntariat. El servei posarà a la disposició de les persones interessades a ser voluntàries la informació de les demandes de voluntariat emeses per entitats i associacions, tant de forma presencial com informàticament. El servei, en funció de les indicacions del personal tècnic municipal, treballarà de forma coordinada amb els diferents serveis municipals implicats en el voluntariat.

Associacionisme: constitució, redacció i modificació d’estatuts, recursos humans i voluntariat, comptabilitat, finançament, subvencions, etc.

Vida autònoma (estudis, ocupació i oci): educació, beques, idiomes, eixides professionals, orientació sociolaboral, elaboració CV, habitatge, activitats d’oci, camps de treball, etc.

El preu de licitació és de 79.992,78 euros, en un contracte d’un any prorrogable a dos més, les empreses tenen fins al 5 de setembre a les 14 hores per a presentar la seua oferta.

La regidora de Joventut, María Baca, destaca: “Hem incorporat nous serveis basant-nos en els objectius i estratègies de la mateixa regidoria. Cal ressaltar que l’empresa adjudicatària haurà de posar en marxa el servei d’informació i animació juvenil, que té per objectiu dotar de recursos i orientar en la presa de decisions d’una manera responsable i autònoma i buscar de manera proactiva les inquietuds dels joves. Es treballarà en aquest àmbit, informació sobre voluntariat, associacionisme, ocupació sobre beques i idiomes, ocupació, etc“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *