foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi identifica els responsables d’un abocament il·legal d’enderrocs en Barxell

L'empresa a la qual pertanyien els operaris ja ha netejat la zona, del contrari, s'haguera enfrontat a una sanció de 1.500 euros

El departament de Medi Ambient va localitzar l’abocament il·legal d’enderrocs en la zona de Barxell i, després de la investigació pertinent, es va poder identificar l’empresa responsable d’aquesta situació. Els tècnics municipals es van posar en contacte amb l’empresa i aquesta es va comprometre a realitzar la neteja immediatament de l’espai. De no haver reparat la situació, la sanció que hauria imposat l’administració local per aquesta infracció podria haver arribat als 1.500 euros.

Des de Medi Ambient es destaca que als contenidors de residus urbans només es poden depositar residus domèstics. S’ha de tenir en compte que els enderrocs es poden depositar a l’Ecoparc, comptant amb la llicència d’obres municipal corresponent, i que els objectes voluminosos es poden portar a l’Ecoparc, o existeix un telèfon, el 900101843, amb el que gratuïtament es concerta la recollida a domicili. 

El regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, destaca la tasca realitzada i demana la col·laboració de totes i tots: “Des de l’Ajuntament treballem per a evitar que es realitzen abocaments descontrolats, i en el cas de produir-se, detectar als responsables i netejar la zona, no obstant això, demanen la col·laboració de totes i tots, i que qualsevol persona que presència un abocament il·legal, ens faça arribar la informació que tinga de la persona o empresa per a poder cursar l’expedient corresponent“. Silvestre conclou: “Demanem també més civisme per part de tots, ja que comptem amb espais adequats per portar allò que ja no volem, perquè per molt que netegem, no embrutar sempre és infinitament més eficient i econòmic i tots volem anar al nostre entorn i poder gaudir-lo en condicions“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *