foradia subscriutegrat

La Biblioteca de Tirisiti engega el curs amb més contacontes i tallers d’animació lectora

Les diverses propostes tindran lloc cada dissabte, a les dotze del migdia, des de mitjans de setembre fins desembre

La Biblioteca de Tirisiti torna més forta que mai sota el lema ‘Em divertisc a la meua biblioteca’. Les propostes es centren en dues activitats: contacontes i taller d’animació lectora. La primera, prevista pel dissabte 14 de setembre, girarà en torn als contes amb ombres, i es desenvoluparà, també, el dia 28 del mateix mes. ‘El llenguatge secret del club dels sequaços’ és un taller d’animació lectora previst pel mes d’octubre, mentre que els contes amb titelles tindran el protagonisme al novembre. Altre taller, sobre el Nadal amb Tirisiti, tindrà lloc els dissabtes 14 i 21 de desembre.

Els dissabtes de tardor estan més que assegurats cada dissabte al migdia a la Biblioteca de Tirisiti. Més info: 965537143

L’estiu a ‘la biblio’

Pel que fa al balanç de les activitats de l’estiu, durant els mesos de juliol i agost s’han realitzat un total de 39 tallers d’animació lectora i contacontes, als quals han assistit 563 xiquets i xiquetes, la qual cosa suposa una ocupació del 90 % de l’aforament. En aquestes activitats han participat no sols xiquetes i xiquets de forma individual, sinó també grups organitzats com escoles d’estiu.

Amb aquestes activitats continuem amb la tasca de la Biblioteca Tirisiti com a centre més enllà de la ‘biblioteca tradicional’, amb els objectius de fomentar l’hàbit lector dels xiquets i xiquetes, afavorir el seu apropament afectiu i intel·lectual a la lectura, col·laborar amb les famílies en el desenvolupament dels hàbits lectors, desenvolupar estratègies i activitats d“animació a la lectura per a potenciar la creativitat i imaginació dels xiquets i xiquetes i dinamitzar la lectura amb activitats lúdiques, més enllà del rol tradicional de centre ‘educador’“, ha destacat el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *