foradia pressupostparticipatiualcoi

Suspeses les classes per a aquest divendres

Es manté l'alerta roja i hi ha previsió de pics de pluja de màxima intensitat

Estat del Camí de La Murtera aquest dijous

S’ha valorat que, encara que les previsions no marquen una gran quantitat de pluja, si està previst que hi ha pics de pluja de màxima intensitat i, davant la possibilitat que puguen coincidir en moments en què l’alumnat estiga a l’aire lliure, s’ha considerat oportú la suspensió de les classes en tots els centres educatius de la ciutat.

Encara que incialment tot semblava tornar a la normalitat, la decisió ha sigut presa pel govern municipal després de conéixer les últimes aportacions tècniques de la Policia Local i el Departament d’Emergències i Protecció Civil durant el dia d’ahir. Continua la suspensió de les activitats esportives d’exterior per l’acumulació d’aigua; no obstant això, les activitats esportives que es desenvolupen a cobert es realitzaran amb normalitat.

Des de l’Ajuntament es demana a la ciutadania que extreme les precaucions, ja que la ciutat continua estant en alerta roja per pluges el que implica que el risc meteorològic és extrem, és a dir, pot haver-hi una intensitat excepcional i amb un nivell de risc per a la població molt alt.

En les xarxes socials de l’ajuntament actualitzaran si hi ha qualsevol modificació.

Recordem les recomanacions de Protecció Civil i Emergències davant el risc de pluges intenses

-Si va conduint, disminuïsca la velocitat, extreme les precaucions i no es detinga en zones on puga discórrer gran quantitat d’aigua.

-Si ha de viatjar, procure circular preferentment per carreteres principals i autopistes.

-En cas de tempestes sobtades i pluges intenses, s’ha de tindre en compte el lloc on s’aparquen els vehicles. El ràpid ascens del nivell de les aigües pot danyar els vehicles aparcats sobre zones inundables i, a més, arrossegar-los, provocant danys a béns d’altri i fins i tot obstaculitzar el flux natural del corrent.

-Si es troba en el camp, cal allunyar-se dels rius, torrents i zones baixes de vessants i pujols, evitant travessar guals inundats. Igualment, ha de dirigir-se als punts més alts de la zona.

-No obstant això, el difícil pronòstic dels fenòmens tempestuosos aconsella mantenir-se informat en tot moment de la possible evolució dels canvis meteorològics.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *