foradia subscriutegrat

El GARA organitza un concert de piano com a última activitat de 2019

Aquest divendres, a les 19.30 hores, en la Casa de la Cultura

El GARA, Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, ja prepara el tancament de les activitats previstes per a aquest any 2019.

Es tracta d’un concert, ‘Danzando al piano’, de Carlos Gosálbez i Carles Civera, previst per a aquest divendres. La cita és este divendres, a les 19.30 hores, a la Casa de la Cultura.

Es tracta d’una selecció de compositors que van des del segle XVIII fins el XXI, entre fandangos, polques…I altres ritmes populars fets per a tocar a quatre mans.

Carlos Civera Pérez, nascut a València, comença a estudiar piano amb Pilar Lluch. Ingressa en el Conservatori Professional de Música de València sota la tutela de María Teresa Piá Carretero i Francisco Baró, finalitzant amb matrícula d’honor i premi extraordinari el grau mitjà. Acaba els seus estudis superiors de piano amb les millors qualificacions en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid amb Fernando Puchol, a més d’obtindre el títol Superior de Música de Cambra.

Carlos Gosálbez, naix a Alcoi, en 1987; inicia els seus estudis musicals en el conservatori municipal de la seua ciutat natal, amb el professor Juan Antonio Recuerda, continuant en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo, on obté la màxima qualificació en l’especialitat de piano. A més, és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València i per la Université Libre de Bruxelles i desenvolupa la seua activitat docent en la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *