foradia elgrat

Gandia amplia la seua oferta a la Fira i Festes amb el ‘tardeo’ a la plaça del Tirant

L'espai acollirà actuacions de pop rock espanyol els dies 27 i 28, i música Remember el 29. Dilluns 30 serà el torn per a les actuacions organitzades per la Casa d'Andalusia

El departament de Política Festiva, organitzador de la Fira i Festes de Gandia, ha publicat el calendari d’actuacions musicals que tindran lloc del 27 al 30 de setembre a la plaça del Tirant.

Actuacions que completaran les parades de Streed Food que s’ubicaran junt al recinte firal durant els dies de festa. D’aquesta manera, el divendres 27 a partir de les 18.00 hores, el grup La Seu realitzarà el seu Tribut a Fito. A partir de les 23.30 hores, el mateix grup continuarà amenitzant la vetllada, amb música pop rock espanyola.

El dissabte 28 de setembre serà el torn per a un recorregut pel millor pop rock espanyol amb les actuacions de ‘Best of’ partir de les 18.00 hores i ‘Terminal 3’ a partir de les 23.30 hores.

Ja el diumenge, i en horari de matí, la Mini disco Oci Urbà actuarà per al públic familiar. A les 18.00 hores serà el torn per a Dj Jose Coll, un dels referents de la música Remember, que actuarà a la plaça Tirant.

Posteriorment, i des de les 23.30 hores, DJ Coqui Selection serà l’encarregat de finalitzar la vetllada musical Remember. Finalment, el dilluns 30 de setembre, el grup de Baile Salazar actuarà a partir de les 13.00 hores i tancarà les actuacions musicals de l’espai ‘La Polvareda’ des de les 18.00 hores.

Jose Manuel Prieto, regidor responsable de la regidoria de Política Festiva, ha explicat: “Hem estat treballant constantment en la potenciació de la Fira i pestes i fruit d’això és la posada en marxa de nous formats i horaris” “En aquest sentit el tardeo era una franja horària que no teníem a la Fira i Festes i que tindrem aquest any a la plaça Tirant gràcies a una programació que hem acordat amb les empreses concessionàries que prestaran el servei de Street Food que s’encarregaran dels llocs per menjar, sopar o servir menjars per a portar durant aquests dies“.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *