foradia cdturisme

Nit en el Museu de la Biodiversitat d’Ibi en la Nit Europea de la Investigació 2019

Organitzat per la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Ibi, s’han completat les inscripcions en temps rècord

Amb el cartell de complet, divendres, 27 de setembre de 2019, el Museu de la Biodiversitat d’Ibi esdevindrà un lloc fosc i misteriós en el qual els participants aniran descobrint els racons més ocults com si foren investigadors pioners.

En concret, la Universitat d’Alacant i l’Ajuntament d’Ibi se sumen un any més a la Nit Europea de la Investigació de la UA amb dues activitats lúdiques adreçades a difondre el missatge de la importància de conservar la biodiversitat, i també divulgar el paper que els investigadors tenen a l’hora de conèixer els éssers vius i contribuir a preservar la natura.

Amb la finalitat de poder atendre de manera adequada els assistents, s’han oferit cinquanta places per activitat que en aquest moment ja s’han cobert. La primera activitat començarà a les 17 hores amb una visita guiada en penombra pel museu. L’activitat conclourà amb una gimcana d’observació, en la qual a través de la visualització amb lupes binoculars i mitjançant l’ús de diorames del cicle d’alguns insectes, s’investigaran cicles de vida, estratègies de supervivència i altres característiques pròpies d’aquests éssers vius.

A la nit, a partir de la 19.30 hores, començarà la segona activitat, una de la que més èxits ha tingut durant anys, ‘Una nit al Museu’, que constitueix una aventura per als més petits en la qual els participants podran penetrar en el món de la biodiversitat i viure una experiència única i inoblidable. El Museu de la Biodiversitat d’Ibi ofereix amb aquesta activitat una jornada dirigida a infants a partir de sis anys que al llarg de la vesprada i nit es podran acostar al món de l’estudi i conservació de la biodiversitat a través de les experiències organitzades en tallers i jocs didàctics.

La jornada acabarà amb un sopar i acampada a les sales d’exposicions del museu, vivint una nit d’allò més divertida. Al matí se servirà el desdejuni i l’eixida de les instal·lacions del museu serà a les 9.00 hores.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *