foradia subscriutegrat

El periòdic dels valencians i valencianes, EL GRAT, arriba més i millor

Cultura, amb els Premis Palmells i el 9 d'Octubre, entrevistes diverses i celebracions a les comarques centrals valencianes

Des de fa uns dies els valencians i valencianes en les comarques centrals valencianes gaudeixen d’EL GRAT, que arriba més i millor.

Destaquem un reportatge de ‘la gota freda‘ a Alcoi l’any 1986 signat per Javier Llopis i fotos de Paco Grau. Entre les pàgines la nostra periodista, Marta Gisbert, i els col·laboradors habituals ens delecten amb assumptes d’actualitat, a través del format entrevista i reportatge, i amb opinió. I les columnes d’anàlisi socio-polític de Vicent Luna, Àlex Agulló, Sergi Rodríguez, Tere Mollà, Rodrigo Paños

Parlem amb l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, amb la Directora General de Coordinació del Diàleg Social a la Generalitat Valenciana, Zulima Pérez, i amb la presidenta de la UNDEF, Pepa Prats.

Dediquem una secció molt especial a parlar dels nostres guardons, els Palmells 2019, i de la magnífica gala que va acollir a tantíssima gent el darrer divendres de setembre al Centre Ovidi Montllor. I molt més, entre el mercat ambulant del joguet d’Ibi i les festes de Bocairent.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *