foradia subscriutegrat

Cultura atorga a Detroit Llibres el guardó a llibreria més innovadora

La Conselleria ha fet entrega a més a més dels premis als llibres millor editats

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha atorgat els premis als llibres millor editats en 2018 i a les llibreries que han destacat per la seua trajectòria o innovació en 2019.

El Premi a la trajectòria d’una llibreria ha sigut per a Detroit Llibres d’Alcoi per ser la més innovadora. La llibreria La Moixeranga de Paiporta també ha estat reconeguda en aquesta categoria. També s’han lliurat en la modalitat de millor llibre editat.

Dates de lliurament dels guardons

Els premis seran lliurats el Dia del Llibre Valencià, el 20 de novembre, al monestir de Sant Miquel dels Reis.

El jurat ha tingut en compte per a l’elecció dels llibres premiats la coherència entre el contingut i l’aspecte formal, la qualitat i innovació de l’edició, i l’impacte en el panorama editorial valencià.

Són uns premis honorífics que tenen com a principal objectiu incentivar la producció de les empreses editorials valencianes, en qualsevol de les dues llengües oficials, amb iniciatives que propicien una millora del llibre valencià, tant en l’aspecte tècnic i formal com en l’artístic, així com incentivar les iniciatives i activitats dels llibrers valencians que contribuïsquen a la difusió del llibre i fomenten els hàbits de lectura.

Cultura de la Generalitat promocionarà els llibres i les llibreries premiats en el Pla valencià del foment del llibre i la lectura ‘Llegim Llegim Llegim’. Tant l’editor de les obres premiades com la llibreria premiada podran fer ús publicitari d’aquesta circumstància, amb la indicació en els exemplars o en els seus establiments de manera expressa de la concessió del premi i la modalitat.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *