lasarga subscriute elgrat

Blanes demana explicacions per la falta d’actuació contra la irregularitat comptable del Calderón

• La portaveu de Guanyar Alcoi respon de nou a Zamorano pels sobrecostos del Calderón • Recorda al govern que Ortiz va cobrar perquè el govern de Sedano va autoritzar irregularment el pagament • Asseguren que si el govern no actúa seran còmplices

Estefania-Blanes-Guanyar-AlcoiEls darrers dies s’han anat succeint les reaccions a les declaracions vertides des de Guanyar Alcoi sobre la falta d’actuació del govern local contra les irregularitats comptables del Calderón.

Ahir Lorena Zamorano, regidora de Règim Jurídic, responia que el PSOE havia actuat amb rigorositat  i que els procediments oberts ho estaven gràcies a la denúncia feta pel partit.

Estefania Blanes, portaveu de Guanyar Alcoi, ha tornat a respondre a les afirmacions de Zamorano pels sobrecostos del Calderón: “El grup municipal de Guanyar Alcoi vol recordar que en cap cas ha estat l’Ajuntament qui ha iniciat el segon procediment (referent a les actuacions per esclarir les irregularitats comptables autoritzades pel govern del PP), sinó que va ser un informe de la Sindicatura de Comptes el que va assenyalar la irregularitat comptable en el pagament a Ortiz dels esmentats sobrecostos”.

La portaveu de Guanyar demana que la regidora explique perquè persegueix a qui ha cobrat però no a qui ha pagat, quan inclús hi havia informes dels tècnics municipals en contra d’aquell pagament. I recalca que no deu amagar-se el nom de Sedano, que va ser com a alcalde el principal responsable de la Junta de Govern que va pagar 2’1 milions d’euros per una obra que ja estava acabada i entregada.

Des de Guanyar Alcoi s’anuncia que es continuarà reunint la informació relativa a aquest expedient, després que la mateixa Lorena Zamorano el dilluns en Comissió Informativa contestara que no ha facilitat a l’oposició tota la documentació: “Vulguen o no, l’obligació política d’un govern que descobreix gràcies al Síndic aquesta irregularitat, és la d’actuar i esclarir la possible infracció comptable, i no només la de denunciar a Ortiz. I si el PSOE no ho fa, la seua voluntat protectora l’acabarà convertint en còmplice”.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *