foradia pressupostparticipatiualcoi

Oliva defensa els seus projectes englobats dins del Certamen Europan-15 a Àustria

S'han presentat 26 projectes en total

L’Ajuntament d’Oliva ha exposat els seus projectes al certamen EUROPAN-15, a la ciutat austríaca d’Innsbruck. Els tècnics municipals van fer una explicació molt detallada del conjunt de projectes que en formen part de l’esmentat programa, així com el regidor de Planificació Urbana, Miguel Monzonís, el qual va participar en el debat col·loqui que va tindre lloc entre les distintes ciutats participants.

El regidor Miguel Monzonís, juntament amb la directora general d’Innovació Ecològica en la Construcció, Núria Matarredona, la directora territorial de la Conselleria de Vivenda, Paqui Garcia, i tècnics, van defendre el projecte d’Oliva, davant del jurat, compost per diferents arquitectes i professionals de la matèria, obtenint un resultat molt satisfactori.

Segons el regidor: “La zona dels Rajolars conforma una àrea dintre del barri de Sant Francesc, amb una gran entitat i caràcter propi, i tot això queda reflectit en les seues particularitats arquitectòniques, no tan sols en les xemeneies, sinó també en les gelosies dels tancaments, sostres a dos aigües, antics forns, particularitats hídriques, etc.”

Cal destacar que Oliva és el segon emplaçament espanyol pel que fa a volum de participació. 26 van ser els projectes que es van presentar de manera inicial, i només set d’ells han arribat a la final d’Innsbruck.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *