foradia subscriutegrat

Multitudinària conferència d’Heloïes Vilaseca, del Celler de Ca Roca, en la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV

L'IVAM CADA Alcoi acollirà la conferència de Rosa Casafont aquest dimecres, 20 de novembre

Segueix la 16a Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV). Heloïes Vilaseca ha impartit la seua conferència aquest dimarts 19 de novembre en el Saló de Graus ‘Roberto García Payá’, amb prop de 150 assistents. Vilaseca dirigeix, des de fa cinc any, la Masia (I+R) del Celler de Ca Roca i ha impartit la conferencia ‘Creativitat i Ciència en la cuina: una història d’èxit col·lectiu en el Celler de Ca Roca’.

Vilaseca també ha signat en el Llibre d’Or del Campus. El dimecres és el torn de Rosa Casafont en l’IVAM CADA Alcoi. Impartirà la conferència ‘L’art de transformar la ment. Neurociència aplicada a l’educació’. Aquesta conferència s’ha traslladat al saló d’actes de l’IVAM CADA Alcoi a causa de la gran demanda d’inscripcions.

Casafont i Vilar és Llicenciada en Medicina i Cirugia a la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster Universitari en Neurociències per la Universitat de Barcelona i Màster en Salut Laboral també per la Universitat de Barcelona. Entre d’altres, és, a més a més, formadora en els àmbits sanitari, educatiu i social. Autora dels llibres: ‘Viatge al teu cervell. L’Art de transformar la teua ment’ i ‘Viatge al teu cervell emocional. Una immersió al món de les emocions’, editats per Edicions B. Grup.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *