foradia cdturisme

Novembre Jazz al Campus de Gandia

Dijous 21 i divendres 22, a les 20.00 hores, a l'Aula Magna del Campus de Gandia UPV

Novembre, l’històric festival de jazz de la Universitat Politècnica de València (UPV), celebra la seua vint-i-sisena edició en els tres campus de la UPV. Enguany, el festival presenta diferents contrastos: joventut enfront d’experiència, jazz clàssic enfront de jazz d’experimentació, jazz d’arrels valencianes, o fins i tot mediterrànies, enfront de jazz internacional.

Al Campus de Gandia de la UPV hi haurà dos concerts, el dijous 21 i el divendres 22 de novembre, a les 20.00 hores a l’Aula Magna. L’entrada és lliure i gratuïta.

El dia 21 actuaran Ales Cesarini & Payoh Soul Rebel. Ales Cesarini és un dels contrabaixistes més actius i sol·licitats de la nostra escena. La seua música més personal compta amb un còmplice inclassificable, el cantant Payoh Soul Rebel, amb qui s’endinsa en un ric món d’hibridacions, des del reggae a l’electrònica.

El dia 22 es gaudirà de Carlos Gonzálbez Trio, que en 2019 celebra el seu 40 aniversari. Gonzálbez és el pioner i referència indiscutible de tot el moviment jazzístic generat a la Comunitat Valenciana en els últims 30 anys. Carlos presenta en aquesta ocasió el seu nou trio, recolzant-se en l’experiència i qualitat inapel·lable del contrabaixista barceloní Mario Rossy i en la joventut i versatilitat del bateria gandiense Guillermo Soler.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *