foradia subscriutegrat

Les comparses d’Ibi reciclen més de 48.580 envasos de vidre durant les Festes de Moros i Cristians

De mitjana cada fester ha reciclat 7,3 kg d'envasos de vidre

La ‘Reconquesta del Vidre’, iniciativa posada en marxa per Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ibi, aconsegueix recuperar 12.750 kg d’envasos de vidre, equivalent a més de 48.578 envasos, durant les festes de Moros i Cristians.

De mitjana cada fester ha reciclat 7,3 kg d’envasos de vidre en els contenidors assignats a la campanya. Ibi participa en la categoria Darbukas, que engloba als municipis de fins a 2.300 festers.

Segons les últimes dades disponibles corresponents a 2018, els ciutadans d’Ibi han reciclat un total de 342.760 quilograms de residus d’envasos de vidre. Això suposa una mitjana de 14,6 quilograms de residus d’envasos de vidre reciclats per cada veí.

En aquesta ocasió, la comparsa Cides ha sigut la guanyadora del sorteig del miniglú i el lot de productes de la terra. Mostra de reconeixement a l’esforç realitzat per a aconseguir unes festes més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. Tota la informació de la campanya es troba disponible en www.lareconquistadelvidrio.es.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *