foradia pressupartialcoi

Mireia Pascual: “Vull que tinga un toc feminista, que apel·le a la igualtat, i contra el bullying”

Parlem amb els ajudants més màgics del nadal alcoià, els nostres protagonistes del Nadal alcoià. Aquells que van a imprimir màgia als nostres lectors

La periodista Mireia Pascual ha rebut amb molta alegria ser l’encarregada d’escriure el ban reial per 2020 a la ciutat d’Alcoi. “La idea és donar-li un cert toc feminista, apel·lant a la igualtat”.

Pascual, que actualment s’encarrega de portar la comunicació i treballar colze a colze amb entitats com ara la Confederació d’Alcohòlics, Adictes en Rehabilitació i Familiars d’Espanya (CAARFE) i també el GARA, a Alcoi, on és monitora, entre d’altres, vol remarcar eixa “presència” i abogar pel “respecte” cap a la immigració i denunciar “el bullying”.

No obstant, reconeix que no vol “perdre l’essència” que “impregna” el ban. Pascual explica que espera un xiquet, que portarà per nom Marc. “Això em dóna més sensibilitat; és una il·lusió gran que no esperava, a més, segueisc molt el nadal alcoià i és una de les activitats que més m’agrada, ‘tirar’ la carta a la burreta”.

A hores d’ara, assegura haver revisat tots els textos reials des de 1924 fins 2018, per treure idees, que seran dites en boca de Ricard Sanz. “És la persona ideal”, conclou.

Font: Marta Gisbert./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *