foradia subscriutegrat

Mónica Carrillo rep el ‘Premio Azorín de Novela 2020’ gràcies a la seua obra ‘La vida desnuda’

La periodista i escriptora il·licitana va acudir a la gala que es va celebrar a la Sala Simfònica de l'ADDA, en la que hi havia més de mil assistents

‘La vida desnuda’ és el nom de la novel·la amb la qual la periodista i escriptora d’Elx, Mónica Carrillo, ha guanyat el prestigiós ‘Premio Azorín de Novela 2020’. En aquesta obra la protagonista realitza un viatge interior a conseqüència de l’ingrés hospitalari de la seua àvia.

La periodista es va presentar per primera vegada a aquest concurs sota el pseudònim de Marina Suárez, i amb el seu treball ha aconseguit posar d’acord al jurat d’aquest certamen convocat per la Diputació d’Alacant i l’Editorial Planeta. El premi està dotat de 45.000 euros.

La gala es va celebrar a la Sala Simfònica de l’ADDA i van assistir més de mil euros, entre els que estaven el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, la diputada de Cultura, Julia Parra, el director de Comunicació del Grupo Planeta, Patrisi Tixis, el director de l’àrea de Relacions Institucionals, Carlos Creuheras, i gran representació de periodistes i escriptors. L’acte va estar conduït per l’actor alacantí Fele Martínez.

Font: Belén Rivas./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *