foradia pressupostparticipatiualcoi

Ha faltat Lluís Torró Santonja, referent de la lluita antifeixista

La capella ardent està instal·lada al Tanatori de Sant Vicent · El comiat serà aquest dissabte, a les 11.30 hores, al cementeri

Arxiu Municipal d’Alcoi, Fons Paco Grau

Va ser militant al Partit Comunista, regidor a la primera legislatura democràtica d’Alcoi. Va ser reconegut per la seua gestió de l’aigua a Alcoi, ja que es va encarregar d’aquesta competència, fent-la arribar a barris on hi havia conflicte. Va estar tancat a la presó, junt al germà, Pep Torró, barber del carrer Sant Joan.

La història de Lluís Torró Santonja posa un punt i seguit amb la seua pèrdua, aquest divendres, 27 de desembre. Lluís fou un referent de la lluita antifeixista i del moviment obrer a les nostres comarques i al nostre país“. La mort Lluís Torró ha causat una gran commoció a Alcoi. Un dels grups en manifestar-ho ha estat Guanyar Alcoi: “Un home que va fer de la seua incansable militància quotidiana la pedra angular de la millora de la vida de les alcoianes i alcoians. La seua conversa i actitud vital desprenien alhora la fermesa de saber necessària la lluita diària i la tendresa cap a les persones que anava trobant-se en aquesta lluita, sabedor que sense el respecte no hi havia lluita possible“. 

Mostres de condolència les enviades a la seua família, a Elisa, Lluis, Beatriu i Joan. El comiat està previst per a aquest dissabte, a les 11.30 hores, al cementeri municipal d’Alcoi. La capella ardent està instal·lada en el Tanatori de Sant Vicent.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *