foradia pressupostparticipatiualcoi

David Ponsoda, Associació Samarita: “Hem tornat a l’essència del primer campament”

Amb ‘oloreta’ al nou any. El que això comporta, com cada 5 de gener, l’arribada de Ses Majestats a Alcoi. Des del Campament Reial del Preventori, ens endinsem en els secrets més entranyables a la nostra ciutat.

I no sols compten amb el cop de mà que els tira l’Estrella; ací parlem amb un del protagonistes David Ponsoda que, des de diferents vessants, contribueixen a què no es perda la màgia. 

Els xiquets i xiquetes d’Alcoi, els grans, també, i els visitants, van a poder gaudir un any més del campament reial del Preventori. “Tornem a l’espai del primer any; hi haurà la jaima on dormen Ses Majestats, l’escriba reial i els paquets que ha demanat la gent”.

David Ponsoda és president de l’Associació cultural Samarita qui, junt a l’Ajuntament d’Alcoi, s’encarrega de l’organització d’aquesta bonica iniciativa, que tindrà lloc a l’espai del Preventori. “Són al voltant de mil metres quadrats. Aquest any no farem res al Baradello de Moya”.

En total, prop de 200 persones ajudaran a fer possible la màgia. Queden unes 700 entrades per vendre allí dalt, “cadascuna amb el seu corresponent autobús asignat”, com a novetat. No faltarà aquest any la Castanyera, fent castanyes, la xocolata solidària i el llibre on deixar constància dels somnis que, eixa nit, es faran realitat.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *