foradia camaraalcoi

Alberto Satorre, ajudant Rei Gaspar: “Celebrem el 25 aniversari de l’associació d’àrbitres”

Parlem amb els protagonistes que, des de diferents vessants, contribueixen a què no es perda la màgia. Des del Campament Reial ens endinsem en els secrets més entranyables que, de nou, farà història a la nostra ciutat.

La tasca de tirar un cop de mà a Gaspar, l’últim en la formació alcoiana, recau en aquesta ocasió sobre l’Associació d’Àrbitres, constituida com a tal fa un quart de segle. És Alberto Satorre qui representarà al màxim ajudant de Sa Majestat ‘daurada’. “Ho vam demanar fa vint anys, i ha arribat ara (…) Estem molt il·lusionats de formar el sèquit de Gaspar”, ha assegurat.

Molta preparació física i devoció pels reis mags els avala. “Hi ha molt bona sintonia entre els tres ajudants reials, aquest any. Ho esperem amb molta il·lusió”, insisteix, que espera que es mantinga “durant tot l’any”. Ha confessat que Ses Majestats els han ‘xivat’ que estrenen traje, a aquesta Cavalcada. “Pel que tinc entés, els menuts volen sobretot ‘funkos’ i playstations (rures)”. Ell farà el possible per mantindre, fins al final, la màgia encara viva.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *