Foradia ajualcoitel

Toni Valor, ajudant Rei Baltasar: “Intentarem facilitar la màgia amb el rei més exòtic”

Parlem amb els protagonistes que, des de diferents vessants, contribueixen a què no es perda la màgia. Des del Campament Reial ens endinsem en els secrets més entranyables que, de nou, farà història a la nostra ciutat.

Sobre la filà Almogàvers recau la responsabilitat de formar les 71 persones que formaran el sèquit del rei negre, en Alcoi, el del mig. La família Llaganya va demanar ajudar a Baltasar fa tres anys, però les circumstàncies han provocat que siga aquest any quan puguen fer-ho.

De les 12 persones que es van presentar, va eixir escollit Toni Valor. “Ser ajudant de Baltasar m’ha cridat sempre l’atenció. M’agrada perquè és el més exòtic, aquell que més por fa als xiquets, però també qui més atrau”.

La filà es prepara mirant vídeos cada dia, per estar a l’altura. “Som una família que sempre tirem avant”. Mentre esperen amb il·lusió, un sol desig: “Demanem estabilitat política. I que la vida no vaja tan ràpid”. Dels xiquets i xiquetes, augura que voldran joguines electròniques, “tablets i mòbils”. 

Font: Marta Gisbert./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *