foradia subscriutegrat

Ontinyent atendrà 2.000 exemplars d’arbrat viari aquest any

L’Ajuntament reposava en desembre prop de 70 exemplars fallits, la majoria per danys ocasionats per vandalisme, accidents o negligències

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ontinyent ha donat llum verda al Calendari de Poda 2020 que executarà l’empresa concessionària del manteniment de Parcs i Jardins, Actúa Servicios y Medio Ambiente SL. Aquest pla, que es portarà a terme al llarg de tot l’any, atendrà 2.000 exemplars d’arbrat de carrers i places del casc urbà i que se suma a les tasques de manteniment de l’arbrat de parcs, jardins, col·legis públics, instal·lacions esportives, polígons i urbanitzacions.

Estes tasques seran desenvolupades al llarg de l’any per un equip de 10 persones (1 encarregat, 2 oficials, 2 jardiners, 2 auxiliars i 3 peons), que empraran equipament i maquinària específica a més de 7 vehicles que incorporen elements elevadors i de càrrega, i part dels quals són elèctrics.

Prop de 70 arbres reposats en desembre

Quant al manteniment de l’arbrat viari, des del Departament de Medi Ambient s’ha explicat també que durant el mes de desembre s’han reposat prop de 70 exemplars de diverses espècies (principalment plataners, llidoners i carrasques), valorats en més de 9.000 euros. Almenys el 75% d’estos exemplars han resultat fallits degut a actes de vandalisme, accidents de trànsit o males pràctiques com llançar aigua en sabó a la soca.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *