foradia subscriutegrat

El Betlem monumental de Xàtiva tanca les festes de Nadal amb més de 110.500 visites

Es tracta d’un 4,3% més de visites respecte a l’any passat

El Betlem monumental de Xàtiva ha assolit durant aquestes festes nadalenques un total de 110.531 visites, un 4,3% més que l’any passat, el que el consolida com al referent del Nadal a Xàtiva i com a una eina clau de dinamització turística i econòmica per a la ciutat.

En total, aquesta efímera instal·lació ha rebut 5.024 visites diàries de mitjana des de la seua inauguració el passat dissabte 14 de desembre fins a aquest dilluns 6 de gener, quedant-se a tan sols 2.141 visites del rècord aconseguit el passat any 2018, quan van accedir al recinte un total de 112.672 persones.

Cal fer una valoració molt positiva respecte a aquesta edició del Betlem, amb un increment de més de 5.000 visitants, i amb una satisfacció general arran de les activitats que s’han programat també durant aquestes festes“, ha declarat el regidor de Parcs i Jardins i Serveis Públics, Ricardo Martínez, qui ha afegit que “això significa activitat econòmica per a la ciutat, convertint-se en un motor i un revulsiu per a Xàtiva“.

Pel que fa a la resta d’atractius turístics de la ciutat, cal destacar que el Castell ha rebut durant aquestes festes nadalenques un total de 8.220 visites, amb 587 visitants de mitjana, mentre que el Centre d’Interpretació de l’Espai Borja, recentment inaugurat, també ha tingut una bona acceptació amb 1.647 visites i una mitjana de 127 visitants diaris. Per a la regidora de Turisme, Raquel Caballero, es tracta de “unes molt bones xifres per a aquest nou punt d’interès turístic per a la ciutat, que vénen acompanyades de bones dades també al Castell de Xàtiva“.

El dia de major afluència d’aquests espais durant el Nadal va ser el passat diumenge 29 de desembre, dia en que 1.454 persones van pujar al Castell i 287 visitants van poder gaudir del Centre d’Interpretació Borja.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *