foradia subscriutegrat

Podem demana ser exigents amb els serveis i conseguir una ciutat neta sense apilament de brossa

Denuncien l’acumulació de brossa en diverses illes de contenidors de la ciutat com l’Eixample, Santa Rosa o la Zona Nord.

El grup Municipal Podem Alcoi denuncia l’acumulació de brossa en diverses illes de contenidors de la ciutat com l’Eixample, Santa Rosa o la Zona Nord. I reivindiquen que es marque un full de ruta per a la remunicipalització del servei.

Des de Podem no ho veuen amb els mateixos ulls que el Govern Municipal i demanen que l’empresa complisca de forma òptima amb el contracte, un dels contractes més quantiosos de l’Ajuntament d’Alcoi.

El grup Municipal Podem recorda que fa unes setmanes el Govern Municipal del PSOE anunciava que per primera vegada s’havia realitzat una auditoria al sistema de recollida de la brossa, i neteja viària, i que els resultats de l’auditoria havien sigut positius, tot i que havia detectat certes carències.

Podem demana una ciutat neta 365 dies a l’any i a totes les zones d’Alcoi, sense acumulacions de brossa. Com afirma el portaveu de Podem a l’Ajuntament d’Alcoi, Cristian Santiago, “Perquè hem de ser exigents i rigorosos amb un dels serveis que més ens costa a tots els alcoians i alcoianes.”

Al mateix temps afirma que “És imprescindible que el Govern Municipal faça els deures, garantisca i exigisca a FCC el compliment del contracte del servei de neteja i de recollida de la brossa a la nostra ciutat i evite aquestes situacions d’acumulació de brossa”.

«des de Podem continuarem reivindicant la recuperació d’aquest i de tots els serveis bàsics privatitzats de la ciutat. Hem de revertir eixe model de gestió que tant li agrada a la dreta perquè és més car i no millora el servei“, conclou el portaveu de la formació morada.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *