foradia elgrat

EL GRAT (i la neu) ja estan al carrer

Un número fet amb molta estima on destaquem l'entrevista al conseller d'Economia, el murer Rafa Climent, i a l'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, entre altres

El carrer celebra l’arribada de la neu, sembla que fugaç, com ens té acostumats per aquestos indrets. Una lectura de color blanc que es refresca, com cada quinzena, amb una nova edició en paper de EL GRAT.

Quedar-se a casa, aprofitar aquells i aquelles que no treballen, per fer un café i un bon repàs a les nostres planes, fetes amb molta estima, especialment, en aquest número. Destaquem l’entrevista al conseller d’Economia Sostenible i Treball, Rafa Climent, i també a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez. A la secció Cultura, aprofundim en la malaurada notícia de l’acomiadament de la nostra Isabel-Clara Simó, i també en el cicle expositiu, dedicat als vint-i-cinc anys de les ‘vacances’ de l’Ovidi, de la mà del fotògraf Mateo Gamón i l’escriptor Jordi Botella. Un material elaborat per la periodista Marta Gisbert.

Entre les col·laboracions, parlem dels 16 anys de “despropòsit” dels jutjats a Alcoi, signat pel periodista Javier Llopis. Viatgem, virtualment, fins el Sàhara; parlem, a ‘El poble és savi’, sobre la necessitat de seguir fent ‘memòria’ a la memòria històrica. Insistim: un bon café, bones vistes, i la lectura infalible de EL GRAT.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *