foradia subscriutegrat

‘Paraules a Isabel-Clara Simó’ al suplement ‘Art&Cultura’ junt la informació més candent en EL GRAT

Isabel-Clara Simó, Josep-Lluís Carod Rovira, Antoni Miró, Rafa Climent conseller d'Economia, l'alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez, Jordi Botella i el fotògraf Mateo Gamón, aquests, junt amb tota l'actualitat més adient d'Alcoi i les comarques centrals valencianes

La portada del suplement Art&Cultura’ núm. 5: li dediquem a Isabel-Clara Simó amb, ‘Sóc Isabel’ quadre d’Antoni Miró de l’any 2012. A més, ens delecta en un article Josep-Lluís Carod Rovira en ‘Memòria de la Canigona’.

Ens deixa Isabel-Clara Simó, l’escriptora alcoiana més universal. En ‘Paraules a Isabel-Clara Simó’, prenen part escriptors, polítics, artistes, poetes, institucions, entitats, a més d’especials amics que han estimat recordar al Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Li dediquem una petita mostra del nostre afecte.

Per aquesta edició, a més dels fets i notícies més importants del nostre voltant, destaquen entrevistes i reportatges que ens fan conéixer millor la cultura més propera i les grans personalitats que la generen.

La creació artística ve de la mà de Jordi Botella i el fotògraf Mateo Gamón, es citem en la redacció d’EL GRAT, per a conversar amb ells sobre la preparació d’una especial exposició al COM, sobre la figura d’Ovidi Montllor, ara celebrem els 25 anys de la seua partida a les seues vacances.

Tenim un ric patrimoni cultural, turístic i econòmic a les comarques centrals valencianes que cal descobrir, gaudir i potenciar. Per exemple, les nostres pàgines són una brúixola per conéixer les propostes culturals, tradicionals i econòmiques.

Entrevistem a Rafa Climent, el conseller d’Economia a la Generalitat Valenciana, després de passar per Heimtextil ens visita a la redacció d’EL GRAT, i conéixer com està desenvolupant-se l’economia dels diferents sectors industrials a la comunitat valenciana.

Fem la visita a la capital de la Vall d’Albaida per a parlar amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, de l’actualitat, els projectes de futur i l’estima pel seu poble, amb la periodista Marta Gisbert.

A la redacció d’EL GRAT també s’asseuen a la nostra taula, Dori León i Ximo Nebot, per a parlar de la contínua llavor solidària i de la seua última expedició, per ajudar al poble sahrauí.

Reportatges a fons del periodista Javier Llopis, sobre la desconnexió de les comunicacions que patim a les comarques centrals valencianes i la permuta dels jutjats d’Alcoi.

A més de tot això, aquesta quinzena vos oferim, un reportatge de les xifres del Nadal Alcoià, del campament reial i la 135 Cavalcada; i ‘El poble és savi‘ el dediquem a la memòria històrica, parlem amb Paco Blay, Jesús Martínez, Estefania Blanes i Teresa Sanjuan.

Les columnes d’opinió dels col·laboradors: (recordem que podeu subscriure-vos per una major comoditat), Amàlia Garrigós en la seua columna d’Alta Fidelitat’, recorda a Isabel-Clara Simó i Enric Valor. La columna ‘Perqué em dona la gana!’ de Teresa MollàÀlex Agulló, i les càlides paraules a ‘Pixant fora de Lloc’. Un repàs dóna Sergi Rodríguez a l’actualitat politica. Vicent Luna, poemes de cor a Isabel-Clara Simó i a Enric Valor. Antoni Miró & Josep Sou amb ‘Imatge i Poesia’ de la sèrie ‘Personatges’. La ‘Mirada al Món’ d’Ester Jordà, sobre el incendis a Australia i canvi climàtic. Cavernícoles’, per Mishima. I Kraska ens meravella amb un nou poema.  

Aquests, junt amb tota l’actualitat més adient d’Alcoi i les comarques centrals valencianes, són alguns dels temes dels quals podreu gaudir amb aquesta edició, la 710, d’EL GRAT. Sempre amb l’imprescindible suport dels millors comerços i professionals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *