foradia subscriutegrat

El Mig Any de Pego ha estat carregat de novetats

Aquesta celebració es va fer durant els dies 24 i 25 de gener i va tindre una programació carregada d'activitats

La nova Junta de Moros i Cristians de la localitat de Pego ha incorporat novetats a aquesta celebració: obrir les portes al públic, perquè tots puguen gaudir de les festes, i involucrar als més menuts a què visquen la festa. L’objectiu d’aquestes novetats és atraure el públic tant de la ciutat com d’altres localitats.

Els actes van començar ja quasi a la nit del divendres 24 de gener amb una cercavila en la qual participava el capità de les pròximes festes Vicente Miralles Bèrnia de la Filà Almogàvers, que va ser presentat oficialment eixa mateixa nit. L’acte de presentació va estar amenitzat amb música festera que va tocar la Banda Municipal de Pego.

Ja a l’endemà, a la Plaça del Mercat es va incorporar una de les novetats incorporades per la Junta, el Primer Encontre Fester Infantil. A més de desfilar, els més menuts van tindre taller de maquillatge o confecció d’escuts. Més tard, els més majors també van poder desfilar.

En la vesprada del dissabte 25 de gener, es va realitzar la desfilada de les diferents filaes, en la qual es va poder veure altra novetat, i és que, es va preparar un circuit tancat.

La celebració va finalitzar a la nit amb diferents berbenes que estaven a les cabiles.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *