foradia subscriutegrat

Pego prepara un estiu amb música i rutes turístiques

Des del consistori s'han preparat una sèrie de concerts, i diverses excursions que aniran pel centre històric de la localitat i pel seu entorn natural

L’Ajuntament de Pego ha estat treballant en fer una programació cultural per als mesos d’estiu, on els protagonistes seran la música i les rutes turístiques.

‘Duo Plastidechords’ seran els que iniciaran els concerts, amb una actuació que se celebrarà el dia 7 de juliol al Passeig Cervantes. Seguidament, el dia 21 de juliol es podrà gaudir de la gran veu del tenor Pascual Andreu, amb ‘Deixa que isca la lluna’, a la plaça de l’Ecce Homo. Els dos concerts començaran a les 20:30h.

En agost continuarà la música, concretament, el dia 4 d’agost amb ‘Summer Samba Duo’, en la plaça Maria Cambrils; i ja després, el dia 18 d’agost tornarà Pascual Andreu, però, en aquesta ocasió acompanyat per la soprano Saray Garcia, amb l’actuació ‘Summertime’.

L’últim recital serà ja per a l’1 de setembre, i estarà a càrrec de ‘Trio Marina Alta’, dedicat a la música de corda.

Josep Mengual, regidor de Cultura de la localitat, ha comentat que: “Tornem a apostar per aquest format de concerts perquè creiem que és essencial potenciar i donar suport a la cultura musical. No hi ha millor forma que posar banda sonora a les vesprades d’estiu en llocs icònics del nostre municipi”.

A banda de música, el consistori també ha preparat rutes per a conéixer els racons més emblemàtics i curiosos del municipi, i també per a descobrir el paratge natural dels voltants. Algunes d’aquestes excursions seran la ruta per la Marjal (8 de juliol), passeig per la vila emmurallada (21 i 28 de juliol), i una ruta senderista a la llum de la lluna que finalitzarà al castell d’Ambra (29 juliol). En agost es repetiran algunes d’aquestes excursions, però també hi haurà noves com l’itinerari ornitològic per la Marjal.

Ricardo Sendra, regidor de Turisme, ha apuntat que: “Volem que la gent puga conéixer els nostres tresors, tan històrics amb naturals, per això tornem a apostar per aquests itineraris que tant èxit han tingut en campanyes anteriors com els itineraris ornitològics. A més, són una excusa perfecta per a conéixer el nostre municipi i degustar també la gastronomia pegolina en qualsevol dels locals de restauració del municipi”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *