foradia cdturisme

La Diputació d’Alacant demana ajudes per a reparar els danys de la borrasca Gloria

El grup socialista proposa que tots els grups d'aquesta càmera arriben a un acord i que des del govern central, la Generalitat i la mateixa diputació realitzen plans d'ajudes

El socialista Toni Francés, portaveu del grup a la Diputació d’Alacant ha presentat una moció perquè tots els grups polítics de la càmera treballen a ajudar a aquells que han estat més afectats per la borrasca Glòria.

Amb aquesta moció demanen al Govern d’Espanya i a la Generalitat que es posen en marxa les ajudes per a persones, municipis, i sectors econòmics que es van veure afectats pel temporal. A més, dins d’aquesta moció destaquen que des de la mateixa diputació també es donaran ajudes gràcies al superàvit que es va tenir durant l’any 2019, així com obrir un canal de comunicació entre els afectats per a poder conéixer els danys que ha causat Glòria.

Al govern estatal se li ha demanat que comence les inspeccions i que declare la zona de greument afectada, així com subvencions. Per altra banda, des de la diputació s’ha demanat al govern valencià que es creen urgentment iniciatives per a donar resposta en l’àmbit autonòmic a les conseqüències de la borrasca.

Toni Francés ha senyalat que: “necessitem la cooperació de totes les administracions per a donar resposta als danys produïts per la borrasca Glòria en molts dels municipis de la província“.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *