foradia pressupostparticipatiualcoi

Ontinyent celebra el V Cicle de Cinema i Novel·la Negra

En aquesta edició s'estrenarà un guardó per a un autor o autora vinculat a aquest gènere, el guanyador d'enguany és Víctor del Àrbol

Ontinyent celebra la seua “Setmana Negra”, la cinquena edició del Cicle de Cinema i Novel·la Negra, que durarà 15 dies.

En l’edició d’aquest any s’estrena un nou guardó per tal de reconéixer a un autor o autora que estiga vinculat a aquest gènere. El guanyador d’enguany serà Víctor del Àrbol. Aquest escriptor ja va guanyar un Premi Nadal l’any 2016.

A més a més hi haurà una gran varietat de programació, entre les quals es fomentarà la lectura.

També hi haurà representacions teatrals com l’obra “Perdición”, basada en una novel·la de James M. Cain i adaptada al cinema per Billy Wilder, que es podrà veure diumenge 8 de març al Teatre Echegaray.

Una altra de les activitats serà una tertúlia matinal anomenada “Café Negre” on assistiran els també escriptors Núria Cadenes i Xavier Aliaga.

Tampoc faltarà en aquesta programació el cinema, i és que, es projectaran pel·lícules clàssiques com “Notorius” (Encadenados), dirigida en 1946 per Alfred Hitchcock; i tres més recents, tots tres de 2019: “El Crack Cero”, precuela del film “El Crack” que va dirigir José Luis Garci en 1981; “El Cuento de las Comadrejas” del director argentí Juan José Campanella; i “El Silencio de la ciudad blanca” del director David Calparsoro, basat en la novel·la homònima d’Eva Garcia Sáenz.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *