foradia subscriutegrat

L’IES Pare Vitòria recorda el 8 de Març amb l’exposició ‘Dona i Treball a Alcoi’

Reflecteix gràficament l’evolució del paper de la dona en el món del treball al llarg de la història d’Alcoi • L'exposició pot ser visitada pel públic en general de dilluns a divendres

Amb la proximitat del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, l’Institut Pare Vitòria presenta una nova exposició a les seues aules, es tracta de ‘Dona i Treball a Alcoi’ per tal de reconéixer la important aportació de les dones a la lluita pels drets laborals.

L’exposició consisteix en una selecció de fotografies de diversos fons històrics locals, gràcies a la qual es reflecteix gràficament l’evolució del paper de la dona en el món del treball al llarg de la història d’Alcoi, distribuïdes per àrees temàtiques: professionals, comerços i mercats, indústria alimentària, tèxtil, paper i oci.

Recordem que com de costum, l’exposició pot ser visitada pel públic en general de dilluns a divendres. Organitzada per l’associació “Alcoi Industrial”, amb el patrocini de Fundación Mutua Levante i l’Ajuntament d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *