foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Alcoi ha implantat la primera fase de l’administració electrònica

Aquest nou sistema perquè els ciutadans puguen fer els seus tràmits per internet, ha tingut un cost total de 235.000 euros

L’Ajuntament d’Alcoi ha començat la transició cap a l’administració electrònica, i ja té completada una primera fase, que té com a intenció que els ciutadans realitzen els seus tràmits de forma digital. Aquesta primera part ha tingut un cost de 235.000 euros.

Amb aquesta nova administració es pretén ampliar els serveis proporcionats en la seu electrònica de l’Ajuntament i integrar-la amb els sistemes ja implantats.

El regidor de Modernització de l’Administració, Alberto Belda, destaca els avanços: “L’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat amb èxit la migració a una administració electrònica en el que considerem una primera fase. Esperem poder seguir avançant, incorporant nous aspectes i donant l’oportunitat als ciutadans de realitzar les seues gestions amb l’Ajuntament d’Alcoi a través d’internet les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any“.

Cal destacar que amb aquesta administració digital permet reduir els costos fonamentalment a conseqüència de l’eliminació del paper i dels costos associats als processos de notificació tradicionals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *