foradia subscriutegrat

Melines García, presidenta del Club Amics de la UNESCO d’Alcoi: “A la dona encara li recau una doble jornada”

Parlem amb dones que ocupen càrrecs importants sobre igualtat en el treball amb Melines García, nova presidenta del Club Amics de la UNESCO d'Alcoi, la nostra convidada al periòdic EL GRAT en el poble és…sàvia.

Malgrat que cada vegada son més les dones que arriben a llocs de responsabilitat, totes han coincidit en que encara queda molt per fer per a aconseguir que homes i dones siguen valorats amb igualtat.

Idees com queles dones han de fer un doble esforç” per a aconseguir el mateix treball que un home o “que està a les nostres mans demostrar que podem estar a l’altura de qualsevol persona”, són algunes de les que ens han dit les nostres convidades al periòdic EL GRAT en el poble és… sàvia, dedicat al 8 de març. 

La nova presidenta del Club Amics de la UNESCO d’Alcoi, pensa que encara queda molt per fer, i que aquesta igualtat s’aconseguirà quan no sorprenga que una dona arribe a un lloc de responsabilitat: “Quan un home arriba s’estranyem?, això és perquè alguna cosa està fallant. Quan una dona tinga un lloc de responsabilitat i no ho comentem haurem arribat a la igualtat real”.

A més reivindica la situació actual de la dona: “A la dona encara li recau una doble jornada, la seua faena i la de casa, i és veritat que cada vegada els homes col·laboren més, però les dones han de fer un doble esforç”.

Font: Belen Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *