foradia subscriutegrat

Ximo Puig i Diana Morant visiten l’estand de Gandia en Fitur

Una jornada que ha servit per a fer valdre la gastronomia i "Tasta Gandia" va organitzar un showcooking de fideuà

Fitur va celebrar el dia de la Comunitat Valenciana, per aquesta raó, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, acompanyat per la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, va visitar l’estand de Gandia situat en el pavelló 7 d’IFEMA on van ser rebuts per l’alcalde, José Manuel Prieto i el regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, els qui els van fer lliurament d’un obsequi relacionat amb la Cova del Parpalló, una reproducció d’una de les imatges trobades en la cova.

També van ser presents en recepció el president de la Diputació de València, Toni Gaspar; el diputat provincial de Turisme, Jordi Major; la delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, i representants de la corporació gandiense i altres alcaldes de municipis veïns.

La jornada també ha servit per a fer valdre la gastronomia. “Tasta Gandia” va organitzar un showcooking de fideuà a càrrec del restaurant Casa Jose, tercer premi en el 47 Concurs Internacional Fideuà de Gandia. Un esdeveniment gastronòmic que ha suscitat molta expectació entre els visitants que avui acudeixen a IFEMA.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *