foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Ontinyent ajorna els pagaments de tributs municipals

Des de la regidoria d'Hisenda destaquen la responsabilitat per part de les administracions en aquests moments que portaran conseqüències econòmiques per a la ciutadania

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat noves mesures econòmiques a causa de la situació que vivim actualment en tot el país. Des de la regidoria d’Hisenda s’ha donat instruccions al departament de Despeses perquè prioritze el pagament a autònoms i a empreses proveïdores durant els dies d’Estat d’Alarma.

A més a més, seguint el decret del govern, els pagaments dels tributs municipals queden ajornats fins que dure el període d’Alarma.

És a dir, els terminis de pagament als que hagueren de fer front els i les contribuents s’ajornaran la mateixa quantitat de dies que perdure la situació decretada pel Govern d’Espanya.

Natàlia Enguix, regidora d’Hisenda ha destacat “la importància d’atendre les conseqüències econòmiques de la situació generada pel Covid-19 amb responsabilitat per part de les administracions. La salut pública és la prioritat més gran que tenim ara, però en la mesura d’allò possible no hem de descuidar altres aspectes que afecten a les persones durant aquesta crisi“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *