foradia mediambient

L’Ajuntament recomana no passejar als gossos per zones recentment desinfectades

A més a més recorda que és obligatori arreplegar els excrements de les mascotes i depositar-los als contenidors o papereres

Des de l’Ajuntament de Xàtiva estan desinfectant els espais públics de la localitat, i recomanen als propietaris de gossos que eviten passejar per aquelles zones on s’haja aplicat la desinfecció o que encara estiguen humides pel baldeig. El govern local vol recordar a la ciutadania que aquest producte és hipoclorit i derivats, com lleixiu o cloro, i que no són perillosos per als animals si es té precaució.

A més a més, des de la regidoria de Medi Ambient, es fa una crida al civisme i recorda als propietaris que tenen l’obligació de retirar de la via pública els excrements dels animals i de tirar-los als contenidors o papereres. També Demanen que quan isquen a passejar, porten un recipient que continga una solució d’aigua i sabó, o vinagre al 50%, per a netejar els orins.

Per últim, des del govern de Xàtiva recorden que amb l’Estat d’Alarma s’han de reduir les eixides al carrer, i que s’ha de limitar el recorregut del passeig als voltants dels domicilis.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *